Pishina Diamma Resort, nje mjedis i sigurte per pushuesit tone , i vezhguar dhe i shendetshme per femijet tuaj .
E ndare ne dy hapesira, per te rritur dhe femije , Pool Bar ofron muzike, pije te fresketa, alkool, higjenen .
Pushuesit do të hidhen menjëherë në pishinë, madje edhe ata që nuk dinë not, do të gjejnë mënyra për të shijuar zonën e pishinës.
Noti është i mrekullueshëm në det dhe pishinë. Të notosh në ujë të detit është një relaks i vërtetë, të marrësh frymë thellë për të çlodhur muskujt e barkut. Zhytjet dhe ecjet në plazh janë momente që nuk duhen humbur.
Diamma-Beach-Pool-5
Diamma-Beach-Pool-24
Diamma-Beach-Pool-33
Diamma-Beach-Pool-31
Diamma-Beach-Pool-32
Diamma-Beach-Pool-29
Slide-2
Diamma-Beach-Pool-21
Diamma-Beach-Pool-20
Diamma-Beach-Pool-6
Slide-1
Diamma-Beach-Pool-27
Diamma-Beach-Pool-28
4H4A5362